Ακαδημίες

Εντυπωσιακή η γιορτή λήξης της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας (pics)

Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 600 άτομα, μεταξύ των οποίων παιδιά και οι οικογένειες τους, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τέταρτη (20/6) η γιορτή λήξης για την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας με την οποία ολοκληρώθηκε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας της. 

Σε αυτή την εκδήλωση που όπως κάθε χρόνο, διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο του Νομού, τιμώντας έτσι την Ακαδημία για την δράση της όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, παρούσα ήταν ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ., με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κ. Απόστολο Αλεξάκη, του πρόεδρου της ομάδας, Γιάννη Μυλωνάκη, του αντιπρόεδρου, Ανδρέα Χιωτάκη και όλων των μελών του Δ.Σ. Επίσης, στη γιορτή έδωσαν το παρών, η υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη, ο αντιδήμαρχος αθλητικών στο Δήμο Χανίων, Σταύρος Φιωτάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χανίων, Νίκος Παπαντωνάκης, η υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Λίνα Ψούνη και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Κονταξάκης.

Από την ΕΠΣ Χανίων παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας, Νίκος Κασιμάτης και το μέλος, Κώστας Πρωτοψάλτης, καθώς και ο Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών, Βαγγέλης Πρόκος, ο γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, Δημήτρης Ανθούσης. ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Λαμίας, Γιώργος Μουντάκης και η πρόεδρος του σωματείου ΑμΕΑ Χανίων και μέλος της Ακαδημίας, Αμαλία Μπασιά.

Η γιορτή ξεκίνησε με την ομιλία του Νίκου Γιακουμάκη, μέλους του Δ.Σ. της Ακαδημίας και ο οποίος είχε το σχετικό συντονισμό. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων και συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας και των μικρών αθλητών για την εξαιρετική τους παρουσία στα παιδικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Giorti1

Στο πλαίσιο της γιορτής, η Ακαδημία Ν. Κυδωνίας προχώρησε στις εξής βραβεύσεις:

• Στην Ε.Π.Σ. Χανίων για την άρτια διοργάνωση των παιδικών πρωταθλημάτων.
• Στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων.
• Στην υπεύθυνη στον τομέα αθλητισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων, κυρία Κατερίνα Ζομπανάκη, για την διαχρονική της στήριξη στο έργο της Ακαδημίας.
• Στο ΣΥΝ.ΚΑ. και τον πρόεδρο κ. Απόστολο Αλεξάκη
• Στο ζαχαροπλαστείο Μοντέρνο και στον κ. Βασίλη Ταμπακόπουλο.

Giorti2

Επίσης υπήρξαν και τρεις "ειδικές" βραβεύσεις που ήταν οι εξής:

• Στον Χανιώτη προπονητή τερματοφυλάκων της Λαμίας, Γιώργο Μουντάκη.
• Στον Χανιώτη φυσικοθεραπευτή, Παναγιώτη Παριωτάκη και στην κυρία Γιοφτσίδου, υπεύθυνη για το Fifa 11+ στην Ελλάδα.
• Στον προπονητή της Ακαδημίας Αλκη Δημήτρη.

Φυσικά, την τιμητική τους είχαν τα ίδια τα παιδιά της Ακαδημίας τα οποία βραβεύτηκαν το καθένα ξεχωριστά για την συμμέτοχη του στις προπονήσεις, αλλά και ομαδικά για την πολύ καλή τους παρουσία στα πρωταθλήματα. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στις ομάδες Παίδων & Νέων της ΑΕΕΚ ΣΥΝ.ΚΑ. για την πρωταγωνιστική συμμέτοχη τους στα πρωταθλήματα Παίδων & Νέων.

Giorti3

Giorti4

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε γλέντι με μουσική και χορό και όλοι οι γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις πολύ καλές σχέσεις και τις ιδιαίτερες παρέες που έχουν δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας.

Απαντες, ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς...