Ακαδημίες

Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ: Εποικοδομητική η συνάντηση με τους γονείς

papadakis-vavoulakis

Τη Δευτέρα (13/10), στο Πολιτιστικό Κέντρο Καθιανών, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τη νέα χρονιά, ανάμεσα στους προπονητές της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού και της ΕΘΚ και τους γονείς.

Ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης παρουσίασε το οργανόγραμμα και την φιλοσοφία της Ακαδημίας, που είναι μέλος του προγράμματος Foundation της Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι στόχος είναι τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο μετά την προπόνηση και να γίνουν πάνω απ’ όλα σωστοί άνθρωποι για την κοινωνία. Ακόμα επισήμανε ότι στα τμήματα υποδομής δεν είναι στόχος ο πρωταθλητισμός, αλλά το να παίζουν ποδόσφαιρο τα παιδιά και να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα.

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του ιατρού-ορθοπεδικού Θανάση Δρακάκη, με τον οποίο η Ακαδημία έκανε ένα σημαντικό βήμα για την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και των προπονητών της Ακαδημίας, Βαγγέλη Ανδρεαδάκη, Θέμη Βαβουλάκη, Γιώργου Ζερβουδάκη, Μάνου Καλαμπακάκη, Γιώργου Κουρκούτη (πρ. τερματοφυλάκων), Νώντα Μπερεδάκη και Γιώργου Ντενεκετζή.

Η συνάντηση έγινε παρουσία όλου του Δ.Σ των Πανακρωτηριακού και Ένωσης Θύελλα Καμίνια, ενώ στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί γονείς.

 

Λ.Αντ.

karta antonis garden