Ακαδημίες

Ηρακλής Ν.: Η γιορτή των Ακαδημίων

ακαδημία ηρακλην σωστό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των ακαδημιών του Ηρακλή Νεροκούρου, την Τετάρτη (25/6). Όπως γίνεται γνωστό από τον σύλλογο, η νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Την Τετάρτη 25/6 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή των ακαδημιών του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου στο γήπεδο Νεροκούρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χανίων κος Δ.Λυκάκης , ο Αναπλ.Ταμίας της Ε.Π.Σ.Χανίων κος Κ.Σαριδάκης , ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ.Χανίων κος Ε.Τσιπλάκης και το το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας / Ε.Π.Σ.Χανίων κος Δ..Δεδότσης
Η εκδήλωση περιελάμβανε διάφορες ποδοσφαιρικές επιδείξεις από τα τμήματα της ακαδημίας , απονομές βραβείων και ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ γονέων και της ομάδας παίδων.
Κατά την Βράβευση τιμήθηκαν :
1) Ο κος Καλαϊτζίδης Γεώργιος για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας κατά τα δυο χρόνια παραμονής του σ'αυτήν.
2) Ο Πολλάκης Βασίλειος διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Γ' Γυμνασίου , ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
3) Ο Τζεγιαννάκης Ιωσήφ διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Β' Γυμνασίου , ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
4) Ο Νικολακάκης Δημήτριος διότι μεταξύ των εκπαιδευομένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που φοιτούσαν στην Α' Γυμνασίου , ήρθε πρώτος σε βαθμολογία.
5) Ο Γυρβαλάκης Μιχαήλ διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής , στην ομάδα Παίδων της ομάδας μας , είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
6) Ο Βλαχάκης Μιχαήλ διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής , στην ομάδα Προπαίδων της ομάδας μας , είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
7) Ο Παρασκάκης-Μπατίστα Παύλος διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής , στην ομάδα Junior της ομάδας μας , είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
8) Ο Μαρκάκης Γεώργιος διότι ως εκπαιδευόμενος ποδοσφαιριστής , στην ομάδα ΠροJunior - Αρχαρίων της ομάδας μας , είχε τις περισσότερες συμμετοχές στις διάφορες υποχρεώσεις της .
Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ , προσφορά της ομάδας και των γονέων , μουσική και χορό.
Την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε την έναρξη της νέας σαιζόν.
Το Δ.Σ του Α.Ο Ηρακλή Νεροκούρου ευχαριστεί τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους , που με την μεγάλη συμμετοχή τους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και τους εύχεται καλό καλοκαίρι». 

Φώτο: ΑΟ Ηρακλής Νεροκούρου

Βασιλική Τωμαδάκη 

karta antonis garden