ΟΦΗ

Ουές: Περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ

Ενθουσιασμός και περηφάνια είναι τα συναισθήματα του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, όπως δήλωσε ο ίδιος πατώντας το χορτάρι του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Ο νεαρός ακραίος μπακ που αποχώρησε από τον Πλατανιά έπειτα από 5 χρόνια ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον προπονητή του ΟΦΗ για την ευκαιρία που του δίνουν και δήλωσε ανυπόμονος για να αγωνιστεί με την ομάδα.

Οι δηλώσεις του στο ΟΦΗ TV έχουν ως εξής:

«Τα συναισθήματά μου είναι ενθουσιασμός και περηφάνια που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Η απόφασή μου ήταν εύκολη να έρθω εδώ πέρα, αφού μίλησα με τον κ. Σαμαρά και τον προπονητή. Ολο αυτό το πρότζεκτ, αυτό που πάνε να δημιουργήσουν, μου αρέσει πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα.

Επαιξε ρόλο ότι ο ΟΦΗ έχει νεαρούς παίκτες στο ρόστερ και αυτό θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν παίκτης. Ανυπομονώ πάρα πολύ να αρχίσω.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να δώσω το 100%. Ατομικός στόχος είναι να εξελίσσομαι κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος, να προπονούμαι όσο πιο σκληρά μπορώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

karta antonis garden