ΟΦΗ

Ναμπί για το μπαράζ με Πλατανιά: Δεν ήξερα ότι υποβιβαζόμασταν

Ο Αντίλ Ναμπί θυμάται το τέρμα που σημείωσε σχεδόν σε "νεκρό" χρόνο στον περσινό αγώνα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά και τις αναμνήσεις που του έμειναν από εκείνο το συγκλονιστικό παιχνίδι.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα - Παρασκευή (22/05) από τον αγώνα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά με έπαθλο ένα εισιτήριο για τη Super League. Η Χανιώτικη ομάδα κρατούσε την άνοδο στα χέρια της μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων.

Μία εκτέλεση φάουλ του Αντίλ Ναμπί, 3-2 και αλλαγή σκηνικού. Ο "χρυσός" σκόρερ του ΟΦΗ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το παιχνίδι και το γκολ που έκρινε μία κατηγορία:

«Σαν σήμερα, έναν χρόνο πριν, ήταν το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μια στιγμή που κανείς δεν θα ξεχάσει. Στο 94ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν 2-2, δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι υποβιβαζόμασταν. Είμαι πολύ χαρούμενος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την εκτέλεση φάουλ. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ας το απολαύσουμε σήμερα, ας ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές και ας γιορτάσουμε όλοι μαζί.»

karta antonis garden