ΟΦΗ

4η η Κ11 του ΟΦΗ στο Boca Elite Cup 2020

Την 4η θέση κατέλαβε η ομάδα Κ11 του ΟΦΗ στο τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Boca Elite Cup 2020 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Οι μικροί του ΟΦΗ νίκησαν Αθηναϊκό (0-2) και Αιγάλεω (2-3), ενώ ηττήθηκαν από Άργος (2-1) και ΑΕΚ (4-0) φθάνοντας μέχρι τον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Τα αποτελέσματα των αγώνων:

➥ Άργος - ΟΦΗ 2-1
➥ Αθηναϊκός - ΟΦΗ 0-2
➥ Αιγάλεω - ΟΦΗ 2-3
➥ ΑΕΚ - ΟΦΗ 4-0

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Μαραγκάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κρητικού συλλόγου για την παρουσία στο τουρνουά και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές:

«Οι εμπειρίες που συνέλεξαν τα παιδιά, παρ όλη την ταλαιπωρία του ταξιδιού, είναι από αυτές που βοηθάνε πολύπλευρα τους μικρούς ποδοσφαιριστές σε βάθος χρόνου. Τα συμπεράσματα χρήσιμα, μας βοηθάνε πάρα πολύ στη διαμόρφωση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού και θα ακολουθήσουν συμμετοχές και άλλων τμημάτων της Ακαδημίας μας σε αντίστοιχες διοργανώσεις στο εγγύς μέλλον. Το τουρνουά ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και άρτια οργανωμένο. Επίσης η αντιμετώπιση και η φιλοξενία που τύχαμε σαν αποστολή ήταν άψογη και ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές.»

karta antonis garden