ΟΦΗ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με Ξάνθη

Σε κυκλοφορία βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια της Σαββατιάτικης αναμέτρησης (16/10, 17:15) στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" μεταξύ του ΟΦΗ και της Ξάνθης για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η απόκτηση της "Κάρτας Φίλου ΟΦΗ", η οποία κοστίζει 10 ευρώ (ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε μόνο μία φορά και ισχύει για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι κάτωθι:
➥ ΘΥΡΑ 1, 4 και 5: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 10€, ΠΑΙΔΙΚΟ 5€
➥ ΘΥΡΑ 6: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€, ΠΑΙΔΙΚΟ 7,5€
➥ ΘΥΡΑ 2, 3 και 8: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25€, ΠΑΙΔΙΚΟ 12,5€
➥ ΘΥΡΑ 7, 9 VIP "Ευγένιος Γκέραρντ": ΚΑΝΟΝΙΚΟ 35€
➥ ΘΥΡΑ 9 VVIP "Ευγένιος Γκέραρντ": ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50€

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το OFI FC Official Store, που βρίσκεται επί της οδού Καντάνου, δίπλα στη Θύρα 9 του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι να συνοδεύεται από κανονικό εισιτήριο ενήλικα.

Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για παιδιά γεννημένα από το 2009 κι έπειτα και μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", επί της οδού Καντάνου (δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9).

karta antonis garden