Μικτές Ομάδες

Στη 2η θέση οι Μικτές Χανίων

Στη 2η θέση ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων στον κρητικό όμιλο οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Χανίων Κ12 και Κ14, μετά τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής απέναντι στο Ηράκλειο.

Ειδικότρα, η Κ12 ηττήθηκε στο Μαρτινέγκο από την ΕΠΣΗ με σκορ 5-2, ενώ στο ματς που ακολούθησε η Κ14 αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 2-0.

Για την Κ12, o Χαϊδεμενάκης είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 20' και ο Ταπανάρης που μπήκε αλλαγή σε 3-2 στο 44'.

Στο παιχνίδι των Κ14, ο Νοικοκυράκης όπως και στο ματς των Μουρνιών στον α' γύρο, βρήκε ξανά δίχτυα για το Ηράκλειο, ενώ το άλλο γκολ το πέτυχε ο Γκούντελος.

Ηράκλειο και Χανιά όπως είναι γνωστό από την προηγούμενη αγωνιστική, θα συνεχίσουν μαζί στους "16" της Ελλάδας σε νοκ-άουτ παιχνίδια.

Διαιτητής: Ρ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Λιοδάκης-Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)

Κ12 ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Ριτζάκης-Γιώργος Μουριζάκης): Σοφιάκης (52' Πουλιδάκης), Αθουσάκης (46' Σαμαράς), Νταμαδάκης, Λουπάσης, Κοσμάς, Περάκης (52' Κουμάκης), Ματζοράκης (35' Ταπανάρης), Καυκαλάς (30' Γεωργιακάκης), Χαϊδεμενάκης (46' Καλλιγέρης)

Κ14 ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Ριτζάκης-Γιώργος Μουριζάκης): Τσίτσα, Νταγιάκος, Λεφάκης, Πατεράκης, Κατσιφαράκης (60' Ανουσάκης), Κοτζαμιχάλης (60' Βενέτης), Μπαλλίου, Ταχιράι (60' Αμαραντίδης), Κλάδης, Στόϊτσος (60' Λεγάκης), Κουκουράκης (47' Μπολανάκης)

karta antonis garden