Μικτές Ομάδες

Θερμά λόγια ΕΠΣΗ για τη φιλοξενία από ΕΠΣΧ

Με θερμά λόγια εκφράστηκε η ΕΠΣ Ηρακλείου για τη φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων στις αποστολές των Μικτών ομάδων, στο πλαίσιο των αγώνων της Τετάρτης (08/01) στις Μουρνιές. 

Σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ χαρακτηρίζει πρότυπο φιλοξενίας και ανάδειξης ποδοσφαιρικού πολιτισμού την ΕΠΣΧ και υπόσχεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ έχει ως εξής:

Η διοίκηση της ΕΠΣ Ηρακλείου και οι αποστολές των Μικτών Ομάδων Κ12 και Κ14 ΕΠΣΗ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την φιλοξενία που συνάντησαν από την ΕΠΣ Χανίων κατά τις αναμετρήσεις που έγιναν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στο γήπεδο των Μουρνιών.

Η ΕΠΣ Χανίων μετά το τέλος των αγώνων παρέθεσε γεύμα στα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Ηρακλείου που συνόδεψαν τις Μικτές στα Χανιά, όπου έδωσαν το παρών ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, το μέλος και εκ των υπευθύνων Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και ο αναπληρωτής γεν. γραμματέας κ. Δημήτρης Χρονάκης, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ.

Η ΕΠΣ Χανίων αποτελεί πρότυπο φιλοξενίας και ανάδειξης ποδοσφαιρικού πολιτισμού και η ΕΠΣ Ηρακλείου θα ανταποδώσει την φιλοξενία που έτυχε στους αγώνες του β’ γύρου που θα γίνουν στο Ηράκλειο.

Trapezi Epsx Epsi1

Trapezi Epsx Epsi2

 

karta antonis garden