Μικτές Ομάδες

Με δείπνο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις Μικτές της ΕΠΣΗ

Οι Μικτές ομάδες του Ηρακλείου ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά και η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στις δύο ομάδες, Κ16 και Κ14 μετά την εξαιρετική πορεία που είχαν φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η εκδήλωση έγινε μάλιστα παρουσία των γονέων των παιδιών, καθώς και των προπονητών και των στελεχών των δύο ομάδων. Η ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η αποθέωση του φροντιστή Μάρκου Κλουβιδάκη, όπως σημειώνει η ΕΠΣΗ, όπου τα παιδιά φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

H ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

Mια από τις ομορφότερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με επίκεντρο τα παιδιά των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ, τους γονείς τους, τους προπονητές τους και όλα τα στελέχη των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Κ16 και Κ14 του Ηρακλείου.

Ήταν το αποχαιρετιστήριο δείπνο μιας εξαιρετικής χρονιάς για τα συγκροτήματα του Ηρακλείου και θετική εντύπωση προκάλεσε η τεράστια συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, επιβεβαιώνοντας το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους και ότι το οικογενειακό κλίμα ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας.

Χορηγός της βραδιάς που έγινε στο εστιατόριο «Πετούσης» ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης, με τον ίδιο να μην κρύβει την συγκίνησή του για την ανταπόκριση που έτυχε αυτή η πρωτοβουλία του.

Στους παρευρισκόμενους μίλησαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και οι υπεύθυνοι των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, συγχαίροντας τα παιδιά για όλη την πορεία τους, το ήθος και το αγωνιστικότητα που επέδειξαν, κάνοντας υπερήφανη την ΕΠΣΗ και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αποθέωση του φροντιστή Μάρκου Κλουβιδάκη, της ψυχής των Μικτών Ομάδων και όλα τα παιδιά τον αποθέωσαν και τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα «Μάρκο ψυχάρα…»

Επίσης ο χορηγός της ΕΠΣΗ κ. Βασίλης Ζηδιανάκης και τα Αναψυκτικά ΦΗΜΗ, μοίρασαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια δια του εκπροσώπου τους στην εκδήλωση κ. Κεφαλογιάννη.

 

karta antonis garden