Κύπελλο Ελλάδος

Ζητά τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου η ΕΠΣΗ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου με επιστολή προς την ΕΠΟ ζητά τη διοργάνωση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Παγκρήτιο στάδιο.

Με αφορμή το... μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τον τελικό και την αρχική αναβολή του (ήταν προγραμματισμένος για τις 26/07 στη Ριζούπολη) η ΕΠΣΗ ζητά να της δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσει τον αγώνα στο Παγκρήτιο, στο οποίο έγινε ο τελικός Ολυμπιακός-ΑΕΚ (3-0) το 2005.

Η επιστολή της ΕΠΣΗ στάλθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, στις Επιτροπές Κυπέλλου και Διοργανώσεων της ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Δήμο Ηρακλείου, Περιφέρεια Κρήτης και Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Η επιστολή της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: Αίτημα ΕΠΣ Ηρακλείου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Παγκρήτιο Στάδιο 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου παρακολουθεί τις διάφορες ανακοινώσεις και παλινωδίες σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά διαβάσαμε την ανακοίνωση - εισήγηση της Αστυνομίας που αναφέρει η διεξαγωγή του τελικού να γίνει εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.

Επανειλημμένως έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον και την προσπάθειά μας, με την υποβολή προτάσεων και με σκοπό να βοηθήσουμε στην εξεύρεση λύσεων σε θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένη επίσης η διαχρονική επιθυμία τόσο η δική μας αλλά είμαστε σίγουροι και των άλλων τοπικών φορέων (Δήμου -Περιφέρειας Κρήτης- ομάδων κ.τ.λ) για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως μου επιβεβαίωσε και σε προφορική συζήτηση που είχαμε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, για το ότι δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, αρκεί φυσικά να συζητηθούν τα επί μέρους θέματα που αφορούν ΕΠΟ και Δήμο Ηρακλείου.

Με δεδομένη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για μια άρτια διοργάνωση...

Κυρίως το γεγονός ότι η πόλη του Ηρακλείου αλλά και το νησί μας κατατάσσονται στις λιγότερο πληγείσες περιοχές της χώρας, στην πανελλαδική γεωγραφική διασπορά των κρουσμάτων λοίμωξης Covid-19 που επικαιροποίησαν οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε από εσάς να μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσει η Ένωσή μας και να φιλοξενήσει η Πόλη μας (Δήμος Ηρακλείου) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2019 - 2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ

 

 

karta antonis garden