Κύπελλο Ελλάδος

"Χαμός" με τον τελικό

Εξελίξεις καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οριστικά, αυτός δεν θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη ενώ ζήτημα πλέον προκύπτει και με το πότε θα διεξαχθεί...

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ κάνει γνωστό ότι θα εισηγηθεί τη διεξαγωγή του τελικού για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διαφαίνεται ως βέβαιο είναι ότι ο τελικός οδεύει για το ΟΑΚΑ.

Η εισήγηση έχει ως εξής:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγείται στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. την μετάθεση του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το δεύτερο 15ήμερο του μηνός Αυγούστου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί με βάσει τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δίνει στη δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση μετά την σχετική εισήγηση που υπήρξε από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.

Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα!

Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση».

karta antonis garden