Κύπελλο Ελλάδος

Ουζουνίδης: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου στα Περιβόλια.

 

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε μεταξύ άλλων ότι γνώρισε για την ποιότητα της χανιώτικης ομάδας και ότι αδικείται από τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Φούτμπολ Λιγκ.

Παράλληλα, στάθηκε και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ αναγκάστηκε να τρέξει στο παιχνίδι που έκανε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός: «Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι δεν γίνεται να τρέχουμε πίσω από τον αντίπαλο. Θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα, να έχουμε ηρεμία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ανεξάρτητα αν δεχθήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση, νομίζω ότι τo αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση την εικόνα. Ο αντίπαλος μπήκε πιο καλά, εμείς αργήσαμε να προσαρμοστούμε στο γήπεδο, στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε το γκολ. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Βέβαια ήταν φανερή η έλλειψη ρυθμού από πλευράς μας. Οι ομάδες της Β' Εθνικής φάνηκε ότι ήταν πιο καλά σε τρεξίματα και σε ενέργεια. Αντίθετα εμείς με τη μεγάλη διακοπή δεν ήμασταν όσο καλά θα θέλαμε, αλλά ήταν καλό για εμάς το ότι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος παίξαμε έτσι, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι δε δικαιολογούμαστε να τρέχουμε πίσω από τον αντίπαλο. Θα έπρεπε πολύ περισσότερο να κρατήσουμε την μπάλα, να έχουμε πιο πολύ ηρεμία στο παιχνίδι μας. Εχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι και νομίζω ότι δεν θα έχουμε εκεί πρόβλημα. Θα μπορούσαμε βέβαια αν ήμασταν λίγο καλύτεροι να το τελειώναμε από σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν τρέξεις, αν δεν είσαι πειθαρχημένος και δεν παίξεις σωστά δεν είναι εύκολο να κερδίσεις κανέναν αντίπαλο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν τα παιδιά και θα πρέπει να βρουν ξανά την ενέργεια και τη διάθεση να παίξουν και να λειτουργήσουμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Θα ετοιμαστούμε τώρα για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για το αν υποτίμησε η ΑΕΚ τον ΑΟΧ/Κισσαμικό: «Δεν νομίζω. Τους είπα ότι η θέση του ΑΟΧ-Κισσαμικού δεν είναι αυτή που πρέπει. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός έχει πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που δείχνει η βαθμολογική του θέση. Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν καλοί, ήταν ενεργητικοί. Ηταν η έλλειψη ρυθμού νομίζω κυρίως και το δεύτερο είναι ότι όταν είσαι ποιοτικός και θέλεις να παίξεις το γήπεδο επηρεάζει εμάς πιο πολύ».

Για το αν τον προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας του εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος: «Δεν με προβληματίζει. Δεν περίμενα να κάνουμε σπουδαία πράγματα σήμερα, λόγω της απραξίας και του αγωνιστικού χώρου. Περίμενα να ήμασταν λίγο πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι. Ηταν καλό που έγινε αυτό το παιχνίδι, ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, αλλά πήραμε και λίγο ρυθμό παραπάνω».