Κύπελλο Ελλάδος

Δυο αμφίβολοι για την κλήρωση

Klirosi Football League

Λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος παραμένει ερωτηματικό το πόσες ομάδες από τους δύο ομίλους της  Football League θα βρίσκονται στην κληρωτίδα. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος παραμένει ερωτηματικό το πόσες ομάδες από τους δύο ομίλους της  Football League θα βρίσκονται στην κληρωτίδα. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν θα δεχτεί την συμμετοχή ομάδων οι οποίες δεν ολοκλήρωσαν την μετατροπή τους από ΤΑΠ σε ΠΑΕ, αλλά κι αυτών που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές σε παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή.

Επίσης οι ομάδες για την συμμετοχή τους θα πρέπει να καταβάλουν το παράβολο, το οποίο ανέρχεται στις 3.000 ευρώ.

Οι ομάδες που ανέβηκαν εφέτος στην κατηγορία είχαν ειδοποιηθεί πως μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου θα έπρεπε να έχει γίνει η μετατροπή τους, όμως η απόφαση της Ομοσπονδίας να ξεκινήσει το Κύπελλο στις 14-15 του μήνα τις αναγκάζει να επισπεύσουν τις παραπάνω διαδικασίες.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι πολλές είναι οι ομάδες που ζητούν να εκχωρηθεί μέρος των χορηγιών προκειμένου να καλύψουν τις υποχρεώσεις αυτές, μιας και δεν έχουν τα χρήματα για  να τις διευθετήσουν.

Η παρουσία ομάδων όπως η Ζάκυνθος και ο Βατανιακός είναι αμφίβολη και σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί, τότε σύμφωνα με τον ΚΑΠ θα τους επιβληθεί πρόστιμο καθώς και ήττα στα χαρτιά στους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Βέβαια αυτό δεν επηρεάζει ΑΟΧ και Επισκοπή, καθώς οι δυο συγκεκριμένες ομάδες προέρχονται από τον Βόρειο όμιλο και δεν πρόκειται να συναντηθούν με τις ομάδες μας στην α' φάση. 

karta antonis garden