Γ' Εθνική

Συμβολικό παιχνίδι στην Ιεράπετρα εναντίον Αναγέννησης και ΚΕΘΕΑ

Ενα παιχνίδι συμβολικό διεξήχθη την Τετάρτη στην Ιεράπετρα ανάμεσα στην ομάδα της Αναγέννησης και του ΚΕΘΕΑ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το κύριο σύνθημα ήταν «ΝΑΙ στη ζωή - ΟΧΙ στις εξαρτήσεις».

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας δείχνει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη πάνω σ’ αυτό το ζήτημα και η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου αγώνα, αυτό κιόλας δηλώνει. «Ενα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του ΚΕΘΕΑ για την προσπάθειά τους και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά», τονίζεται μεταξύ άλλων από το σύλλογο της Ιεράπετρας.

Αναλυτικότερα:

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΕΘΕΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!

Πραγματοποιήθηκε το φιλικό ματς μεταξύ της ομάδας μας και του ΚΕΘΕΑ. Ενα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που δίνει συνήθως η αντρική μας ομάδα, ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα και πολλά μηνύματα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρηκαν το ματς, ένα ματς όπου κύριο σύνθημα ήταν "ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ".

Ενα φιλικό παιχνίδι με συμβολικό χαρακτήρα, ένα παιχνίδι για να δηλώσουμε και εμείς ως σωματείο ότι είμαστε δίπλα στον αγώνα κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων, δίπλα σε κάθε παιδί και νέο που δίνει τον δικό του αγώνα, που προσπαθεί να βάλει ξανά το δικό του γκολ ζωής ξανά!

Ο αθλητισμός είναι θεσμός και με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, και της ομαδικότητας. Η ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα καλλιεργεί την συνήθεια μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο ομάδες και οι υπεύθυνοι έδωσαν τα χέρια, δίνοντας ευχή να έχουν όλοι μια καλή συνέχεια στον ατομικό, αλλά και ομαδικό αγώνα τους!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που χάρισαν στους λιγοστούς παρευρισκόμενους, λόγω των μέτρων. Ενα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του ΚΕΘΕΑ για την προσπάθειά τους και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Συγχαρητήρια και στους παίκτες της αντρικής μας ομάδας, αλλά και της ομάδας των Νέων που ήταν όλοι εκεί, παρότι βρίσκονται σε περίοδο ξεκούρασης από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

"ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!».

karta antonis garden