Γ' Εθνική

Παρέμεινε ο Ματαραγκάσι, βοηθός προπονητή ο Κοτσαρίδης στον Αρη Ρεθύμνου

Την παραμονή του Ντέιβιντ Ματαραγκάσι ανακοίνωσε ο Αρης Ρεθύμνου. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι ο Παναγιώτης Κοτσαρίδης αλλάζει πόστο και θα βρεθεί πλέον στο πλευρό του Αρη Παπαδάκη, πλαισιώνοντας τον στην τεχνική ηγεσία.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Στην ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο Αρης Ρεθύμνου φιλοξενούνται δηλώσεις των Ματαραγκάσι και Κοτσαρίδη.

Αναλυτικότερα:

Ανανέωσε ο Ματαραγκάσι, σε νέα θέση ο Κοτσαρίδης

Παίκτης του Αρη για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας μας και θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, ενώ ο έμπειρος παράγοντας επί σειρά ετών Παναγιώτης Κοτσαρίδης θα αλλάξει πόστο και θα τεθεί στο πλευρό του Άρη Παπαδάκη ως βοηθός του.

Αναλυτικά ο Ματαραγκάτσι δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια του Αρη και την επόμενη χρονιά, Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα που ήταν δίπλα μου σε ό,τι χρειαζόμουν την περσινή χρονιά μετά τον τραυματισμό μου. Εύχομαι την νέα χρονιά να έχουμε όλη την υγεία μας και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

Kotsaridis

Ενώ ο Κοτσαρίδης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα του Αρη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ως βοηθός του Αρη Παπαδάκη και θα βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πετύχουμε το στόχο μας την παραμονή στη κατηγορία με νέα παιδιά αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές. σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Αρη Παπαδάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όπως και τους παλιούς μου συνεργάτες στη διοίκηση. Βήμα-βήμα όλοι μαζί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

karta antonis garden