Γ' Εθνική

Επιστροφή Πατινιώτη σε ΠΟΑ, αποχαιρέτησε Βρεττό

Μία προσθήκη και μία αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε ο Ατσαλένιος. Η μεταγραφή αφορά τον Θανάση Πατινιώτη και η αποχώρηση τον Κώστα Βρεττό.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο Πατινιώτης παραμένει κάτοικος Ηρακλείου, αφού από το β' μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στον Πόρο. Στο πρώτο εξάμηνο ήταν μέλος του Ιαλυσού στη Φούτμπολ Λιγκ. Με την ομάδα της Ρόδου μέτρησε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Ο Πατινιώτης έχει ξαναπεράσει βέβαια από το Ατσαλένιο, όντας ποδοσφαιριστής της ομάδας για δύο χρόνια από το 2017 έως το 2019. Από την άλλη, ο Ατσαλένιος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Βρεττό, στον οποίο αφιέρωσε όμορφα λόγια.

Η ανακοίνωση για Πατινιώτη:

«Το Δ.Σ. του ΠΟΑ ανακοινώνει με χαρά τη συμφωνία με τον Θανάση Πατινιώτη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για Βρεττό:

«Το Δ.Σ. του ΠΟΑ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Βρεττό. Ο Κώστας ήταν υπόδειγμα χαρακτήρα και αθλητή και τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια και να ξέρει ότι η πόρτα του ΠΟΑ θα είναι πάντα ανοιχτή».

karta antonis garden