Γ' Εθνική

Μαρτσάκης: Η υγεία είναι προτεραιότητα όλων μας

Συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανόδου της Ρόδου στη Football League, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό παραχώρησε στην ιστοσελίδα soccerlive ο Στέφανος Μαρτσάκης.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο Χανιώτης επιθετικός των "ελαφιών" μίλησε για τη δυναμική της ομάδας του και το γεγονός ότι θα μπορούσε - βάσει και του ρόστερ που έχει - να πρωταγωνιστούσε και στην παραπάνω κατηγορία. 

Αναλυτικά η συνέντευξη έχει ως εξής:

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες τη Ρόδο;

Η οργάνωση και η σοβαρή δουλειά που γίνεται στη Ρόδο και το μεγάλο όραμα του προέδρου ήταν οι λόγοι που επέλεξα να αφήσω τον Ιάλυσο και να συνεχίσω στη Γ' Εθνική με τη Ρόδο.

-Θεωρείς ότι το ρόστερ της ομάδας μπορεί να σταθεί σε ανώτερες κατηγορίες;

Σίγουρα κοιτάζοντας κανείς το ρόστερ της Ρόδου, καταλαβαίνει ότι θα μπορούσε εύκολα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και στη Football League.

-Η φερεγγυότητα της διοίκησης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της ομάδας. Τι ήταν τα λόγια που σου είχαν πει οι διοικούντες όταν καθίσατε στο τραπέζι;

Σίγουρα η φερεγγυότητα της διοίκησης και το όραμα του προέδρου και το πλάνο ενός σοβαρού προπονητή, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να πω το ναι από το πρώτο μας ραντεβού. Διαπίστωσα ότι όλα προχωρούν κατά γράμμα.

-Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι τόσο μεγάλη ή την κάνατε εσείς να φαίνεται;

Οι αριθμοί είναι αυτοί που λένε πάντα την αλήθεια, και κοιτώντας κάποιος την πορεία της ομάδας με 10 συνεχόμενες νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες και μία ήττα συνολικά, καταλαβαίνει εύκολα τη σοβαρή δουλεία που γίνεται από όλους στην ομάδα της Ρόδου σε όλα τα επίπεδα.

-Θεωρείς ότι θα είστε έτοιμοι στα μπαράζ ανόδου;

Κακά τα ψέματα όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή, με τον κορωνοϊό, σίγουρα θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ετοιμότητα των ομάδων, όταν ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα. Όμως η ομάδα απαρτίζεται από παίκτες επαγγελματίες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όλο αυτό το διάστημα, για να διατηρηθούμε σε καλή φυσική κατάσταση.

Έχουν δοθεί προγράμματα σε όλους από τον προπονητή μας, τα οποία τηρούνται κατά γράμμα για να είμαστε έτοιμοι, όταν με το κάλο τελειώσει όλο αυτό.

-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊό;

H υγεία είναι η προτεραιότητα όλων μας αυτή τη στιγμή, και πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να τηρεί αυστηρά τα μέτρα κατά της εξάπλωσης αυτού του ιού, με σκοπό να βγούμε όσο πιο σύντομα γίνεται υγιείς από όλο αυτό.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σιγά-σιγά ξαναφέρνουμε τον κόσμο της Ρόδου στο γήπεδο, γεγονός που απορρέει από την καλή εικόνα και το κάλο ποδόσφαιρο που παρουσιάζει αυτή η ομάδα. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας όταν με το κάλο αρχίσουν τα μπαράζ, και να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε.

-Έχεις γυρίσει αρκετές ομάδες. Ποια είναι χαραγμένη στην καρδιά σου;

Από κάθε ομάδα που έχω περάσει έχω κρατήσει μονό τα θετικά και έχω δεθεί με άλλες περισσότερο και με άλλες λιγότερο. Σίγουρα οι ομάδες που μου χάρισαν τις μεγαλύτερες συγκινήσεις μέχρι τώρα ήταν ο Πλατανιάς, ο ΟΦΗ και η Ιεράπετρα, καθώς πέρασα τα περισσότερα μου χρονιά σε αυτές.

 

karta antonis garden