Γ' Εθνική

Δόρης για το Επισκοπή-Ηρόδοτος: Με νίκη κάνουμε μεγάλο βήμα

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την Επισκοπή καταγράφει μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Αλέξανδρος Δόρης, που αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, προερχόμενος από τον Απόλλωνα Πόντου.

kritiko ergastiri soon

Η Επισκοπή στην ιστοσελίδα της σημειώνει ότι «φαίνεται πως έχει μπει στο πετσί του ρόλου του, παίζοντας στη μεσαία γραμμή πλάι πολλές φορές με τον Δημήτρη Σουμπασάκη. Είναι νέος (δεν έχει συμπληρώσει τα 22 του χρόνια), είναι φιλόδοξος μα το κυριότερο, αρέσκεται να θέτει στόχους έναν προς έναν μέχρι το τελικό στάδιο.

Έπειτα από 45 μέρες διαμονής στο Ρέθυμνο, ζει την ομάδα έντονα όπως και το ίδιο το παιχνίδι. Είναι κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού γι’ αυτό και το αναφέρει…».

Οπως αναφέρει ο ίδιος: «Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Είμαι έτοιμος και θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Όλη η ομάδα νομίζω ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρόδοτο ανέφερε τα εξής:«Περιμένουμε με αδημονία το ματς και πιστεύω ότι με μία νίκη θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον πρωταρχικό μας στόχο. Θα πρέπει όμως να μπούμε από την αρχή πολύ δυνατά μα κυρίως θα πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα. Το ματς απέναντι στον Ηρόδοτο είναι το πρώτο αλλά δεν τελειώνουν εκεί τα μπαράζ. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα με σοβαρότητα όπως είπα, και μάλιστα ξεχωριστά, ένα προς ένα.

Επίσης, σε πρωταθλήματα με μικρή διάρκεια θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Αν δεν το κάνεις μπορεί να το πληρώσεις. Νομίζω όμως ότι όλα τα παιδιά ξέρουμε τις απαιτήσεις της ομάδας.

Θεωρώ ότι έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και σ’ αυτά που ζητάει καθημερινά ο προπονητής μας.

Δε μένει παρά να κάνουμε τη θέλησή μας πράξη και να φτάσουμε σε μια νίκη που θα αποβεί πολύ σημαντική ενώ ξεκάθαρα θα ανεβάσει κατακόρυφα το ηθικό μας».

 

karta antonis garden