Γ' Εθνική

Επίσκεψη και από Καραδάκη και Σουμά σε Κασσωτάκη

Οι επισκέψεις από πλευράς Ρεθυμνιακού στον Μάνο Κασσωτάκη που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής στη Σοχώρα συνεχίστηκαν.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Τον αρχηγό του Γιούχτα, που έκανε επέμβαση στα πλευρά, επισκέφτηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο προπονητής του Ρεθυμνιακού Νίκος Καραδάκης και ο ποδοσφαιριστής Αλχασάν Σουμά.

Η ενημέρωση του Ρεθυμνιακού έχει ως εξής:

Κοντά στον τραυματία Μάνο και ο Νίκος με τον Αλχασάν...

Μια ακόμη επίσκεψη προερχόμενη από τον Ρεθυμνιακό μας, δέχτηκε αργά χτες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται, ο άτυχος αμυντικός και αρχηγός του Γιούχτα Μάνος Κασσωτάκης. Τον έμπειρο ποδοσφαιριστή των αντιπάλων μας στον Κυριακάτικο αγώνα της Σοχώρας, επισκέφτηκαν ο προπονητής του Ρεθυμνιακού Νίκος Καραδάκης καθώς και ο μεσο-επιθετικός μας Αλχασάν Σουμά οι οποίοι ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας του, μετά και την επέμβαση που πραγματοποίησε στα πλευρά, ενώ αντάλλαξαν και απόψεις για την εικόνα της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στο γήπεδο του Περιφερειακού. Αποχαιρετώντας τον του έδωσαν φυσικά τις πιο θερμές ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

 

karta antonis garden