Γ' Εθνική

Πήρε Μεμοτσέλα ο Πόρος

Ο Πόρος ενισχύει την επιθετική του γραμμή, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Μεμοτσέλα.

 

Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ρόδο, ωστόσο ήρθε στην Κρήτη για σπουδές και τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου με τη φανέλα του Ανθεστίωνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρος καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Νίκου Μεμοτσέλα ο οποίος θ' αποτελεί μέλος της ομάδας μας τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Ο 23χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργαστηκε για τρία χρόνια στον Ανθεστίωνα.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Μεμοτσέλα που κατάγεται από τη Ρόδο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο  σε ηλικία 6 ετών στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Στα 15 του από μέλος του εφηβικού τμήματος έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας και μετά από 12 συνολικά χρόνια στον Κλεάνθη Παραδεισίου, μετακόμισε από τη Ρόδο στην Κρήτη για σπουδές. Η μετακόμιση του στο Ηράκλειο συνοδεύτηκε με τη μεταγραφή του στον Ανθεστίωνα τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια πενταετία, πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας».