Γ' Εθνική

Τι θα κάνει ο Απόλλων;

Στον Απόλλωνα είναι ξεκάθαρο πλέον πως πέφτει ο κλήρος προκειμένου να γίνει η 16η και τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Τα πράγματα πλέον δείχνουν ξεκάθαρα μετά την οριστικοποίηση κιόλας της συμμετοχής με τη δήλωση που έγινε από την ομάδα της Παλαιόχωρας. Για το θέμα αυτό, στο athlitiko είχαμε κάνει σχετική αναφορά από την πρώτη στιγμή, όταν έγινε γνωστό το σενάριο ο Πανακρωτηριακός να μην κατέβει στο πρωτάθλημα.

Από τότε, τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Απόλλων ως τριταθλητής της ΕΠΣ Χανίων καλείται μέχρι την προσεχή Παρασκευή 7 Αυγούστου να ξεκαθαρίσει αν θα δηλώσει συμμετοχή. Βάσει των τελευταίων δηλώσεων που έγιναν από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Σταύρο Δρικάκη, αυτό το γεγονός δε μπορεί να αποκλειστεί και επομένως μένει να φανεί τι θα γίνει οριστικά. Ο Απόλλων ο οποίος συνεχίζει και ενισχύεται, με το τελευταίο μεταγραφικό του απόκτημα να είναι ένας παίκτης που ήταν σε ρόστερ ομάδας Γ’ Εθνικής, ο Κώστας Γαλανάκης.

Από ‘κει και πέρα, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Στ. Δρικάκη, ο Απόλλων έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Α’ κατηγορία. Κοντός ψαλμός αλληλούια σε κάθε περίπτωση για το τι θα πράξει η ομάδα του Απόλλωνα, ειδάλλως εφόσον δηλώσει αρνητική, τότε μένει η ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει εάν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με μία ομάδα λιγότερη τη νέα σεζόν ή ενδεχομένως θα απευθυνθεί σχετική πρόσκληση στην τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα που τελείωσε στα Χανιά, τη Σπάθα.

karta antonis garden