Γ' Εθνική

Πόρος: Η παρουσία Σουτζή έδωσε κύρος και ταυτότητα στο σωματείο

Ο Μανώλης Σουτζής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πόρου κι είναι έτοιμος να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Εργοτέλη. Ο Πόρος ευχαριστεί δημοσίως τον Μανώλη Σουτζή και τον αποχαιρετά μέσω ανακοίνωσης.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Στην ανακοίνωση ευχαριστεί -πέραν του Σουτζή- και τους άμεσους συνεργάτες του, Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη. Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά το Μανόλη Σουτζή για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η παρουσία του έδωσε κύρος και ταυτότητα στο σωματείο, ανατρέποντας παράλληλα σε συνεργασία με τους άμεσους συνεργάτες του Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη την πολύ δύσκολη αγωνιστική αλλά και βαθμολογική κατάσταση που βρισκόμασταν όταν ανέλαβε.

Ο Πόρος είναι ένα σωματείο που βγάζει υγεία και χαιρόμαστε που ο μέχρι πρότινος προπονητής μας ανεβαίνει επίπεδο, αλλά και γενικότερα όταν άνθρωποι - μέλη του Πόρου προοδεύουν. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και η πόρτα του Πόρου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον. Ευχαριστούμε επίσης τους Αντώνη Λεκάκη και Αχιλλέα Δημητριάδη για τη συμβολή τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.»

karta antonis garden