Γ' Εθνική

Β' Εθνική σε δύο ομίλους ζήτησαν οι οκτώ πρωταθλητές από τον Γεραπετρίτη

Με τον υπουργό Επικρατείας επικοινώνησαν -μέσω τηλεδιάσκεψης- η Επισκοπή και οι υπόλοιποι επτά πρωταθλητές των ομίλων της Γ' Εθνικής. Τι ζήτησαν; Ένα πρωτάθλημα Β' Εθνικής σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Για την ακρίβεια ζήτησαν από τον Γιώργο Γεραπετρίτη την ενοποίηση της Super League 2 με τη Football. Ο υπουργός άκουσε το αίτημά τους, δεν δεσμεύτηκε και ζήτησε υπόμνημα με τις προτάσεις τους. Αναλυτικά το δελτίο τύπου των "8" πρωταθλητών:

«Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα οι οκτώ πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ' Εθνικής με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Οι πρόεδροι των ομάδων ενημέρωσαν τον υπουργό για την πρόταση τους που έχει δημοσιοποιηθεί από δεκαημέρου, στην οποία ζητούν την ενοποίηση της Super League 2 και της Football League σε μία Β' Εθνική δυο ομίλων χωρισμένων με γεωγραφικά κριτήρια. Ο υπουργός Επικρατείας άκουσε τους εκπροσώπους των οκτώ ομάδων χωρίς δεσμεύσεις και μάλιστα απλά ζήτησε υπόμνημα με τις προτάσεις τους.»

Η ενημέρωση του Πανσερραϊκού για την τηλεδιάσκεψη:

«Σημαντική εξέλιξη υπήρξε στο θέμα της αναδιάρθρωσης, όπου σοβαρά και εμπεριστατωμένα, έχει συμβάλει στην σχετική πρόταση, η ομάδα εργασίας του Πανσερραϊκού! Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας κ. Τάσος Καζίας, εκπροσώπησε τα "λιοντάρια" στην τηλεδιάσκεψη, παρουσία αυτή την φορά και του Υπουργού Επικρατείας κ. Γιώργου Γεραπετρίτη.

Το γεγονός ότι το ραντεβού που επιδίωκαν μέρες, οι 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, με κάποιον παράγοντα της πολιτείας, συνέβη και μάλιστα με έναν άνθρωπο, που ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, εμπιστεύεται σε πάρα πολλά ζητήματα του κράτους, μεταξύ άλλων και του ποδοσφαίρου, συνομιλώντας με τις ομοσπονδίες της FIFA / UEFA, λέει κάτι για την ώρα.»

karta antonis garden