Γ' Εθνική

Τα 20 φετινά γκολ του ΑΟΑΝ (vid)

Βίντεο με όλα τα γκολ που σημείωσε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τουλάχιστον μέχρι το σημείο που διακόπηκε η χρονιά, ετοίμασε και παρουσιάζει ο Αγιος Νικόλαος.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η ομάδα του ΑΟΑΝ κάνει αναφορά στα 20 γκολ που κατάφεραν να σημειώσουν οι ποδοσφαιριστές μέχρι το σημείο που η σεζόν όπως είναι γνωστό διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Τα "κυανόλευκα" γκολ στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!», σημειώνεται σχετικά στο ποστάρισμα από τον Αγιο Νικόλαο, ενώ επίσης επισημαίνεται, «είκοσι τέρματα σημείωσε η ομάδα στην κανονική διάρκεια και στα δύο παιχνίδια των play out στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τα περισσότερα από τα γκολ που πανηγυρίσαμε τους προηγούμενους μήνες για τη σεζόν 2019/2020, από τις προσπάθειες των Σωτήρη Θεοδωρίδη (5), Γιώργου Πιθαρούλη (3), Ηλία Καλογιαννίδη (2), Ντίνο Μαρκάκης (2), Δημήτρη Τσακμάκη (1), Γκάρετ Κέλι (1), Αναστάση Μουζιούρα (1), Σωτήρη Ζέλιου (1), Ευθύμη Χατζόπουλου (1), Μάνου Σγουρού (1) και Χρήστου Τσάνγκα (1), ενώ ένα ήταν με αυτογκόλ».

karta antonis garden