Γ' Εθνική

Βέλιτς: Πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο

Το προβάδισμα που έχει αποκτήσει η ομάδα του για την κατάκτηση του τίτλου παραδέχτηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι κόντρα στον Πανακρωτηριακό.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο Βόσνιος τεχνικός της Επισκοπής επεσήμανε το παιχνίδι, που διεξήχθη στα Καθιανά δεν ήταν καλό από ποιοτικής πλευράς, σημείωσε όμως ότι η ομάδα του σε συνδυασμό και με την ισοπαλία που υπήρξε στον αγώνα που διεξήχθη στη Νέα Αλικαρνασσό, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, καθώς αντιμετώπισαν έναν δύσκολο αντίπαλο σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Μην ξεχνάμε ότι ο Πανακρωτηριακός έχει "κόψει" βαθμούς απ’ όλους τους πρωτοπόρους αλλά και από μας και στα δύο παιχνίδια. Νομίζω λοιπόν ότι η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική. Δεν ήταν καλό παιχνίδι. Δεν κάναμε ούτε εμείς καλό παιχνίδι. Μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα, οπότε η νίκη ήταν πολύ σημαντική και σε συνδυασμό με το άλλο ματς (Ηρόδοτος-Γιούχτας 2-2) μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου», ήταν οι δηλώσεις από τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Από την άλλη πλευρά, δηλώσεις παραχώρησε εκ μέρους των παικτών της Επισκοπής, ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε… τσιμέντο το πλαστικό γήπεδο του Πανακρωτηριακού.

Οπως είπε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και στους προπονητές μου γι’ αυτή τη νίκη που κάναμε, η οποία ήταν πολύ σημαντική, καθώς μας βοηθά ν’ αυξήσουμε τη διαφορά μας από τον Γιούχτα. Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μέσα στις Αρχάνες. Θέλω όμως να σταθώ και σε ένα άλλο σημείο και όχι σε κάποιο τακτικό κομμάτι του αγώνα. Σήμερα παίξαμε σ’ ένα γήπεδο τσιμέντο το οποίο ήταν με μπαλώματα 30 πόντων με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για μας τους ποδοσφαιριστές».

karta antonis garden