Γ' Εθνική

Καραδάκης: Η Επισκοπή το προβάδισμα, αλλά δεν μας πτοεί

Ως μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει η ομάδα του σε αγωνιστικό ρυθμό μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής και να αγωνισθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα βλέπει τον επαναληπτικό με την Επισκοπή ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού, Νίκος Καραδάκης.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Στροφή στο κύπελλο Ρεθύμνου το μεσημέρι της Τετάρτης (15/01, 15:00) για Επισκοπή και Ρεθυμνιακό στον επαναληπτικό αγώνα της 3ης φάσης. Στο πρώτο ματς, στη Σοχώρα, η Επισκοπή είχε επικρατήσει με 3-0 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση πρόωρα.

Ο προπονητής του Ρεθυμνιακού, Νίκος Καραδάκης, μίλησε στη Facebook σελίδα της ομάδας του για τη ρεβάνς με την Επισκοπή και τις προσδοκίες του από το παιχνίδι στο ΔΑΚ Γάλλου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης":

«Ευκαιρία για αγωνιστική δραστηριότητα είναι το παιχνίδι κυπέλλου με την Επισκοπή, καθώς προερχόμαστε από ρεπό στο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν και τα μεταγραφικά μας αποκτήματα και να αποκτήσουμε μία συνοχή στο παιχνίδι μας. Η Επισκοπή μπορεί να έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα στην πρόκριση, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, διότι εμείς θέλουμε αγωνιστικά λεπτά να μας διατηρήσουν σε φόρμα.»

karta antonis garden