Γ' Εθνική

Αισιοδοξία στον ΑΟΑΝ ενόψει ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (video)

Στις Μουρνιές θα φιλοξενηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης ο ΑΟΑΝ για την 11η αγωνιστική. Τρεις ποδοσφαιριστές της Λασιθιώτικης ομάδας μίλησαν για δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, αλλά εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους για θετικό αποτέλεσμα.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ Μάνος Σγουρός, Ντίνος Μαρκάκης και Αντώνης Κουρίνος μίλησαν στην κάμερα του ΑΟΑΝ TV τόσο για το ματς που έπεται, όσο και για εκείνο που προηγήθηκε με τον Γιούχτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους...

Μάνος Σγουρός: «Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Απ' ότι φάνηκε ο Γιούχτας ήταν πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Εμείς βρεθήκαμε σε πολύ κακή ημέρα και χάσαμε το παιχνίδι. Αύριο πάμε στα Χανιά, μας περιμένει εκεί άλλο ένα δύσκολο ματς όπως είναι όλα τα παιχνίδια. Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι κι έτσι πάμε για να κερδίσουμε. Πιστεύω είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας, όπως είναι σε κάθε ματς, πιστεύω να συνεχίσει να είναι κοντά μας.»

Ντίνος Μαρκάκης: «Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ για να μείνουμε στην 4η θέση. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, πιστεύω ότι θα το πάρουμε γιατί είμαστε μία καλή ομάδα. Έχουμε καταλάβει την κατηγορία και θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε δίκαια στην τετράδα. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι με το αρνητικό αποτέλεσμα που φέραμε με τον Γιούχτα, αλλά έχουμε την εμπειρία να το αφήσουμε πίσω και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο την Τετάρτη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε κοντά τον κόσμο στην προσπάθεια αυτή να μας βοηθήσει, να μας στηρίξει έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι.»

Αντώνης Κουρίνος: «Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Η ομάδα είναι έτοιμη για τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι θα τους κατακτήσουμε. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο τον οποίο είχαμε κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου με καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω και στα Χανιά να παίξουμε το ίδιο και να κερδίσουμε. Το κλίμα μετά το ματς με τον Γιούχτα δεν επηρεάστηκε πολύ, παραμένει καλό. Μία ήττα δεν είναι καταστροφή και γι' αυτό τον λόγο η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας, μέχρι στιγμής μας έχει δείξει τη στήριξή του κι ευελπιστούμε να συνεχίσει έτσι.»

karta antonis garden