Γ' Εθνική

Καραδάκης: Γλυκόπικρη γεύση για το 1-1

Γλυκόπικρο είναι το 1-1 για τον Νίκο Καραδάκη σύμφωνα με όσα είπε μετά το παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Ο προπονητής του Ρεθυμνιακού στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του τόσο πριν το γκολ που σημείωσε όσο και μετά την ισοφάριση που δέχτηκε από το ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικότερα όσα είπε είναι τα εξής:

«Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, ένα παιχνίδι όπου αν δεν μπορείς να το κερδίσεις, σημασία έχει να μην το χάσεις. Πλέον είμαστε σε αυτή τη διαδικασία, όπου προετοιμαζόμαστε για να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας. Είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τόσο αν βρεθούμε μπροστά στο σκορ ή μείνουμε πίσω στο σκορ. Οπως έχει φανεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όλα τα παιχνίδια μπορούν να κριθούν στην τελευταία φάση.

Εμείς κάναμε ένα μέτριο ξεκίνημα στα πρώτα 20 λεπτά όπου το ΣΥΝΚΑ είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πατούσε καλύτερα στην περιοχή μας. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και καταφέραμε να κάνουμε πράγματα που είχαμε στο σχεδιασμό μας γι’ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε κάποιες "καθαρές" τελικές όπου θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και νωρίτερα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μετά από ένα λάθος που έγινε από τον τερματοφύλακα του ΣΥΝΚΑ και την έμπνευση που είχε ο Αλχασάν στο τελείωμα και στη συνέχεια βρεθήκαμε να διαχειριστούμε αυτό το προβάδισμα και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα άφηνε, όπως κι έγινε, το ΣΥΝΚΑ. Δεν καταφέραμε όμως στις 3-4 αντεπιθέσεις που είχαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ».

karta antonis garden