Γ' Εθνική

Σουργιάς: Μας πείσμωσε η ήττα από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, προσδοκά ο προπονητής του Ηροδότου στο Κυριακάτικο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον ΠΟΑ χωρίς να παραγνωρίζει τον συντελεστή δυσκολίας της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Σούργιας για το ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (που προηγήθηκε) και για εκείνο με τον ΠΟΑ (που ακολουθεί) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (irodotosfc):

«Παίζουμε ένα εκτός έδρας ματς κόντρα σε ένα ιστορικό σωματείο της πόλης. Εμείς μετά από το άτυχο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (1-2) θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Δεν θα είναι εύκολο ματς γιατί ο αντίπαλος έχει ανάγκη τους βαθμούς. Το παιχνίδι θα κριθεί στην ένταση και στον δυναμισμό. Όποια ομάδα δείξει στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο θα πάρει την νίκη. Σημαντικό σε τέτοια ματς είναι η μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες - κλειδιά της κάθε ομάδας.

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας από την αρχή και σε έναν ακόμα αγώνα θα το δείξει. Χρειαζόμαστε την στήριξή του και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον κάνουμε να χαμογελάσει ξανά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και θεωρώ ότι θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν και θα έχουν την σωστή αντίδραση στον αγώνα.

Το ότι θα παίξουμε σε γήπεδο με πλαστικό χορτάρι δεν με προβληματίζει, γιατί δύο βδομάδες τώρα κάνουμε προπονήσεις σε γήπεδο με πλαστικό (Ικάριο) και δεν υπάρχει θέμα προσαρμογής. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής μας έχει πεισμώσει, αλλά υπάρχει και η ήττα στο ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες περνάνε από αυτή την διαδικασία. Αυτή την βδομάδα βλέπουμε τι δεν πήγε καλά στον περασμένο αγώνα, ώστε να μην το ξανά κάνουμε.»