Γ' Εθνική

Τι λέει ο Γκίνη για το νικητήριο γκολ στα Καθιανά

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ για τον Ηρόδοτο στα Καθιανά, Ρενάτο Γκίνη, τονίζει πως νιώθει πολύ ωραία για το γκολ που σημείωσε και το οποίο ως γνωστόν χάρισε τη νίκη στην ομάδα του επί του Πανακρωτηριακού.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

«Οταν κερδίσαμε το φάουλ, το πίστευα ότι θα σκοράρω, γι’ αυτό πήγα και πήρα την μπάλα αμέσως για να το εκτελέσω», σημειώνει ο Γκίνη σε δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ομάδας του.

Αναλυτικότερα όλα όσα τονίζει, είναι τα εξής:

«Νιώθω ωραία που σκόραρα το γκολ της νίκης για την ομάδα μου στα Χανιά. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως και κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη στον αγώνα. Με βοήθησε και μένα ψυχολογικά η παρουσία του στα Χανιά. Όταν κερδίσαμε το φάουλ, το πίστευα ότι θα σκοράρω γι’ αυτό πήγα και πήρα την μπάλα αμέσως για να το εκτελέσω.

Στον πανηγυρισμό μου πήγα στους φιλάθλους μας για να τους ευχαριστήσω. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς. Περιμένουμε τον κόσμο μας σε όλα τα παιχνίδια και την Κυριακή τον καλώ να έρθει στο Γήπεδο μας, στον αγώνα με τον Ρεθυμνιακό (16.00). Δεν υπάρχει εύκολο ματς και έχουμε ήδη ξεχάσει τον αγώνα με τον Πανακρωτηριακό. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Συνεχίζουμε. Είμαι στον Ηρόδοτο τόσα χρόνια, περίμενα να "ανέβω" από την Κ19 στην πρώτη ομάδα και δουλεύω καθημερινά για το καλό της ομάδας μου. Είμαι χαρούμενος».

karta antonis garden