Γ' Εθνική

Βέλιτς για ΠΟΑ και Πανακρωτηριακό

Δηλώσεις για το προσεχές παιχνίδι Κυπέλλου να τον ΠΟΑ, αλλά και το φιλικό που διεξήχθη με τον Πανακρωτηριακό παραχώρησε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Οπως τονίζει ο τεχνικός της Επισκοπής, ο στόχος για την ομάδα του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΟΑ είναι η νίκη έτσι ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση του θεσμού, από την άλλη χαρακτηρίζει τον Ατσαλένιο ως μια δυνατή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Το προχθεσινό ματς ήταν στην ουσία το πρώτο μας όπου, πάνω-κάτω, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο βαθμό που περιμέναμε. Σίγουρα, είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης τόσο λόγω της σύντομης διάρκειας δουλειάς που έχουμε κάνει -κι έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για το πρωτάθλημα- όσο και λόγω των προσθηκών που περιμένουμε να γίνουν. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε ευχαριστημένοι με τα παιδιά που έχουμε αυτή τη στιγμή. Το παιχνίδι (Πανακρωτηριακό) είχε αρκετά καλά διαστήματα και ευκαιρίες για παραπάνω γκολ αλλά σαφέστατα υπήρξαν και τα διαστήματα εκείνα όπου διαπιστώσαμε πως πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω».

Για τον ΠΟΑ: «Για μας είναι μόλις το δεύτερο ματς που θα παίξουμε και η απόσταση από αυτό με τον Πανακρωτηριακό δεν είναι πολύ μεγάλη οπότε, ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν παύει όμως να είναι ένα επίσημο παιχνίδι κι ένας θεσμός που οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Επίσης αυτό που θέλουμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές μας είναι ότι, για την Επισκοπή κάθε ματς είναι πρωταρχικός στόχος η νίκη, πόσο μάλλον σ’ ένα παιχνίδι νοκ άουτ ξέροντας ότι απέναντί μας θα έχουμε μια δυνατή ομάδα που, όπως ξέρω έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό, έχει τον ίδιο προπονητή και ξεκίνησε πριν από εμάς την προετοιμασία της».

 

karta antonis garden