Γ' Εθνική

Δύσκολες ώρες για Τζανή

Ο Μηνάς Τζανής θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του, Βασίλη, με τις ομάδες του Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή της δυσάρεστης είδησης να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους. 

 

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του πατέρα του πρώην αμυντικού Πλατανιά και Κισσαμικού, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Γιούχτα, εξέδωσαν η ομάδα των Αρχανών, οι πρώην ομάδες τους ΠΟΑ (γέννημα - θρέμμα της ομάδας), Εργοτέλης και ο Πόρος. 

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση Εργοτέλη:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Μηνά Τζανή και την οικογένειά του, για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλη.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση ΠΟΑ:

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του ΠΟΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην παίκτη της ομάδας Μηνά Τζανή και στους οικείους του για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση Γιούχτα:

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του Γιούχτα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παίκτη της ομάδας Μηνά Τζανή για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση Πόρου:

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του Α.Ο. Πόρου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στον ποδοσφαιριστή Μηνά Τζανή για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, να είσαι γερός και δυνατός Μηνά να τον θυμάσαι.

*Το athlitiko εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Μηνά Τζανή και την οικογένειά του