Γ' Εθνική

Χρηστάκης: Θέλουμε μια γρήγορη παραμονή

Ο Ηρακλής Χρηστάκης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πόρο, αλλά και τους στόχους των νεοφώτιστων στη Γ’ Εθνική.

 

Ο 23χρονος μέσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν στο σύνολο του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και πρόσθεσε ότι το ιδανικό θα ήταν η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα λόγια του Χρηστάκη στη σελίδα του Πόρου στο Facebook:

-Ηρακλή Χρηστάκη θα φοράς τη φανέλα του Πόρου και τη νέα περίοδο, σε μία ιστορική χρονιά για την ομάδα, καθώς θ' αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική κατηγορία. Ποιος ήταν ο λόγος που είπες το ναι στην πρόταση ανανέωσης της ομάδας;

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για ένα ακόμα χρόνο τη φανέλα του Πόρου. Ήταν πολλοί λόγοι που συντέλεσαν στην απόφαση μου. Ο Πόρος γενικά σαν σωματείο βγάζει μια υγεία σε πολλούς τομείς και αγωνιστικά και διοικητικά. Ήμουνα ευχαριστημένος την περσινή χρονιά, οπότε είχα πολλούς λόγους να πω το ναι και το είπα».

-Πως βλέπεις την ομάδα του χρόνου στη Γ' Εθνική, άλλη κατηγορία, άλλες απαιτήσεις, σίγουρα πολύ πιο δύσκολο και  ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα γίνει κρητικός όμιλος η αν οι ομάδες της Κρήτης θ' αγωνιστούν με τις ομάδες του Πειραιά η της Αθήνας. Πώς το βλέπεις εσύ;

«Σίγουρα η Γ' Εθνική είναι πιο μεγάλη κατηγορία από το τοπικό, περισσότερες απαιτήσεις. Αλλά εντάξει εμείς από πέρυσι έχουμε αρχίσει να χτίζουμε μια καλή ομάδα. Οποίος ήρθε να μας δει στο γήπεδο κατάλαβε και την ποιότητα που έχουμε και σαν παίκτες και σαν ομάδα. Με δουλειά με τον προπονητή έχουμε βάλει τις βάσεις και φέτος σε μια πιο δυσκολη κατηγορία θα προσπαθήσουμε ν' ανταπεξέλθουμε, σαν νεοφώτιστη ομάδα να χαρούμε το παιχνίδι. Μια γρήγορη παραμονή θα ήταν το ιδανικό και κοιτάμε αισιόδοξα το μέλλον».

-Και ο στόχος ο δικός σου ποιος είναι; Είσαι ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες, όνειρα, ιστορική στιγμή και για σένα καθώς θα παίξεις για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική μαζί με τον Πόρο...

«Εγώ έχω και προσωπικές φιλοδοξίες οι οποίες όμως θα φανούν μέσω της ομάδας γιατί αν η ομάδα πάει καλά φαίνεσαι κι εσύ σαν ποδοσφαιριστής. Εγώ όποτε κληθω να βοηθήσω θα είμαι εκεί, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα και πέρυσι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».