Γ' Εθνική

Στεφανίδης: Εύχομαι άνοδο στη Football League

Ο Μάρκος Στεφανίδης μετά το τέλος της συνεργασίας με την Επισκοπή ευχήθηκε, στις δηλώσεις του, η ομάδα να κατακτήσει την επόμενη σεζόν την άνοδο στη Football League. 

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δεν υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων με τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη, αλλά παρ' όλα αυτά δε σημαίνει ότι δεν τρέφει εκτίμηση για την Επισκοπή. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής έχουν ως εξής: «Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον σύλλογο της Επισκοπής και ειδικά για τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

Στη συνάντηση που είχαμε, επειδή δεν υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ το σωματείο, κάθε άλλο… Από εκεί και πέρα, επειδή και ‘γω είμαι επαγγελματίας, όπως η Επισκοπή οφείλει να κοιτάξει το καλύτερο για εκείνη, έτσι κι εγώ πρέπει να πράξω με τον ίδιο τρόπο τα δέοντα για τη δική μου καριέρα.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Επισκοπή και της εύχομαι, τίποτε λιγότερο από την άνοδό της στην Football League. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κόσμο της Επισκοπής και της Κρήτης κατ’ επέκταση που με αγκάλιασαν με θέρμη και με σεβασμό».

karta antonis garden