Γ' Εθνική

Λαϊκός ήρωας ο Θαν. Χηνόπουλος στην Ιεράπετρα

Με δάκρυα στα μάτια γιόρτασε ο Θανάσης Χηνόπουλος την μεγάλη επιτυχία του ΟΦΙ να στεφθεί πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ιεράπετρας μπορεί να θεωρείται ο αναμορφωτής του ΟΦΙ, καθώς επί των ημερών του, ο σύλλογος διάγει τις σημαντικότερες μέρες της ιστορίας του. Σε ανύποπτο χρόνο, ο κ. Χηνόπουλος είχε εκφράσει με συνέντευξή του στο athlitiko την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο της Ιεράπετρας για την αγάπη που εισπράττει και η οποία αυτές τις μέρες πραγματικά κορυφώνεται, αφού οι πανηγυρισμοί έχουν φτάσει στο μάξιμουμ μετά την άνοδο του ΟΦΙ στη Φούτμπολ Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελειώνοντας ο αγώνας με τον Εθνικό, ο κ. Χηνόπουλος υποκλίθηκε στον κόσμο του ΟΦΙ, όπως άλλωστε αποτυπώνει και η φωτογραφία που δημοσιεύει η ομάδα από το Λασίθι. Επίσης, ως σχόλιο, στο λογαριασμό της ομάδας του ΟΦΙ στο Facebook σημειώνεται ότι η υπόκλιση είναι από τον κόσμο της Ιεράπετρας προς τον ίδιο...

«Ο πρόεδρος του ΟΦΙ, ο κος Χηνόπουλος Αθανάσιος, συνοδευόμενος από τον γιο του, υποκλίνεται στους φίλους του ΟΦΙ και δη στους Κουρήτες μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΟΦΙ επί του Εθνικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική. Εμείς υποκλινόμαστε σε σένα Πρόεδρε και σε ευχαριστούμε», σημειώνεται χαρακτηριστικά.