Γ' Εθνική

Γιαννακάκης: Μπράβο στο ΣΥΝΚΑ, συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΟΦΙ

Με πολύ καλά λόγια για τις κρητικές ομάδες, κάνοντας ειδική αναφορά στο ΣΥΝΚΑ και τον ΟΦΙ για την κατάκτηση του τίτλου, μίλησε ο Αντώνης Γιαννακάκης.

Ο τεχνικός της Νεάπολης σχετικά με τη δική του ομάδα είπε ότι θα περιμένει τις εξελίξεις με την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, φάση στην οποία βρίσκονται γενικότερα όλες οι ομάδες που θεωρητικά αυτή τη στιγμή έχουν υποβιβαστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΣΥΝΚΑ για την παραμονή στην κατηγορία, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, για την οποία πίστεψα από τον πρώτο γύρο ότι δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί. Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε όσο μπορούσαμε, μετά μείναμε στο δεύτερο από δυνάμεις, παίζαμε και με πολλούς πιτσιρικάδες. Το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και στο ΣΥΝΚΑ να εκπληρώσει του χρόνου ό,τι σχέδια έχει. Οσο για μας θα σχεδιάσουμε την καινούργια χρονιά. Περιμένουμε καταρχήν να δούμε πού θα παίζουμε και πότε θα το μάθουμε βασικά. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΟΦΙ για το πρωτάθλημα και την άνοδο, το πρωτάθλημα που κατέκτησε και του εύχομαι τα καλύτερα και σε όλες βασικά τις κρητικές ομάδες, που τα πήγαν πολύ καλά φέτος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής».