Γ' Εθνική

Στον Αγ. Νικόλαο ο Εθνικός εν όψει ΟΦΙ

Το πρωί του Σαββάτου (13/04) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Εθνικός για το ματς τίτλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας. 

 

Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό το Ηράκλειο και στη συνέχεια κατέλυσε σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου.

Στην αποστολή ο Νίκος Γκουλής επέλεξε τους Κολιοφούκα, Σκεντεράι, Βλάχο, Μηλιώτη, Κορνέζο, Σμίλτο, Χριστοφιλέα, Αλεξίου, Τσιλιγκίρη, Μπάτερ, Κωνσταντίνου, Μπλάνκο, Ρομάνο, Μάναλη, Πολίτη, Βουτσινά, Λεωνιδόπουλο και Κατίδη. 

Η ανακοίνωση του Εθνικού ως εξής:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στην Κρήτη, η προετοιμασία των «κυανόλευκων» για την πλέον κρίσιμη και τελευταία -τουλάχιστον για την κανονική περίοδο- κόντρα της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Ηράκλειο, όπου στη συνέχεια κατέλυσε στον Αγιο Νικόλαο.

Ο Νίκος Γκουλής επέλεξε να πάρει μαζί του τους εξής: Κολιοφούκα, Σκεντεράι, Βλάχο, Μηλιώτη, Κορνέζο, Σμίλτο, Χριστοφιλέα, Αλεξίου, Τσιλιγκίρη, Buter, Κωνταντίνου, Blanco, Romano, Μάναλη, Πολίτη, Βουτσινά, Λεωνιδόπουλο και Κατίδη.

Μέσα στις αποσκευές τους, έκλεισαν τις πάμπολλες ευχές από όλα τα τμήματα, αλλά και τη θετική ενέργεια από όλη την οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, που στέκεται δίπλα τους.

Απαντες στην αποστολή είναι έτοιμοι για το μεγάλο αυριανό αγώνα στο Λασίθι. Οι κόποι όλων των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος παίζονται σε 90 -και κάτι λίγα ακόμη- αγωνιστικά λεπτά.

Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί ξανά ένα τρίμηνο νωρίτερα, όπου τότε η μπάλα αδίκησε την κυρίαρχη ομάδα. Αυτή τη φορά οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι όσο τίποτε άλλο, ώστε να μην αφήσουν τίποτε στην «Τύχη».