Γ' Εθνική

Κάλεσμα του Εργοτέλη σε μετόχους για τη νέα ΠΑΕ

Ανοιχτό κάλεσμα προς πάσα ενδιαφερόμενο ενόψει ίδρυσης της νέας ΠΑΕ απευθύνει η διοίκηση του Εργοτέλη.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Επιστροφή σε επαγγελματική κατηγορία για τον Εργοτέλη, ο οποίος θα ξαναγίνει Ανώνυμη Εταιρεία. ΠΑΕ όμως απαλλαγμένη από τα παλαιά χρέη (της "παλιάς" ΠΑΕ). Οι διοικούντες της Κρητικής ομάδας απευθύνουν κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί αποκτώντας μετοχές της νέας ΠΑΕ:

«O Γ.Σ. Εργοτέλης, στα πλαίσια του σχεδιασμού της νέας χρονιάς και της ίδρυσης της ΠΑΕ που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει μετοχικά, από απλός μέτοχος έως μεγαλομέτοχος.

Η μόνη προϋπόθεση που θέτουμε για να συμμετέχει κάποιος στη νέα ΠΑΕ, πέρα φυσικά από την εντιμότητα και την οικονομική ευχέρεια και διαφάνεια, είναι να συμμερίζεται το όραμα μας για έναν ισχυρό, αυτάρκη και ανεξάρτητο Εργοτέλη, ο οποίος θα έχει ως στόχο την επιστροφή στη Super League στα επόμενα 1-3 χρόνια, ανάλογα με τις δυνατότητες και το πλάνο των μετόχων, με την παράλληλη προώθηση δικών του παιδιών και νεαρών ποδοσφαιριστών γενικότερα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι, βάσει τόσο του αθλητικού νόμου, όπως αυτός τροποποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο (Ν. 4410/2016, ΦΕΚ Α 141/3.8.2016), όσο και του ΚΑΠ (παράρτημα, άρθρο 4), Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΑΕ.

Ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης έχει τεθεί σε εκκαθάριση από 27/06/2016, δηλαδή προγενέστερα της παραπάνω τροποποίησης του αθλητικού νόμου, ενώ ως γνωστό αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2015-16, δηλαδή προγενέστερα της ισχύος του παραπάνω άρθρου του ΚΑΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει τις επαφές για την επόμενη μέρα του Συλλόγου.»

karta antonis garden