Γ' Εθνική

Εκφράζει τη λύπη του για ΙΝΚΑ ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης εκτός από την ανακοίνωση για τον Ιωνικό εξέδωσε ακόμα τρεις ανακοινώσεις που αφορούν τις ομάδες της Κρήτης, συγχαίροντας Ερμή και ΠΟΑ για την πορεία τους και εκφράζοντας τη λύπη του για τον υποβιβασμό του ΙΝΚΑ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

«Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε ή να αδικήσουμε καμιά άλλη ομάδα, πιστεύουμε ότι η ομάδα των Χανίων άξιζε καλύτερης τύχης» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για ΙΝΚΑ:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει δημόσια τη λύπη του για τον υποβιβασμό της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ. Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε ή να αδικήσουμε καμιά άλλη ομάδα, πιστεύουμε ότι η ομάδα των Χανίων άξιζε καλύτερης τύχης. Πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή με εντιμότητα και τελικά έπεσε με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας περήφανους όλους τους Κρητικούς. Η θέση της είναι στις εθνικές κατηγορίες και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει πολύ σύντομα.

 Η ανακοίνωση για ΠΟΑ:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ΠΟΑ για την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα. Ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος που δίκαια βρέθηκε πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ευχόμαστε του χρόνου να τα πάει ακόμα καλύτερα!

Η ανακοίνωση για Ερμή Ζωνιανών:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ για την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα. Κάναμε πολλούς φίλους φέτος, όμως οι άνθρωποι αυτής της ομάδας και αυτού του χωριού θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

karta antonis garden