Γ' Εθνική

Κηφισιά: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

verbis

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Την αντίδρασή της εξέφρασε η διοίκηση της Κηφισίας, για τον ορισμό για τον διαιτητών του αγώνα με τον Αστέρα Βάρης, από την Ένωση Ζακύνθου.

 

Η διοίκηση της Κηφισιάς, αντέδρασε με ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ και των ορισμών των διαιτητών στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, καθώς δεν βρίσκει άλλο λόγω εκτός από το οικονομικό να έχει διαιτητές από τον σύνδεσμο της Ζακύνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ επιθυμεί και επιδιώκει να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό της και την δυσαρέσκεια της για τον τελευταίο ορισμό της ΚΕΔ στον προσεχή αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Βάρης. Διαιτητές που προέρχονται από την Ένωση Ζακύνθου. Την προσεχή αγωνιστική κρίνοντας από την γεωγραφική θέση του αντιπάλου (Ανατολική Αττική) και την χρονική στιγμή (3 αγώνες πριν το τέλος) που βρίσκεται το πρωτάθλημα καταλήγουμε στο συμπέρασμα να κρίνουμε ως αδιανόητη την απόφαση της ΚΕΔ. Σε αντιδιαστολή με την εντοπιότητα των ομάδων (ίδιος νομός) και της σχεδόν ανύπαρκτης βαθμολογικής σημασίας του αγώνα η ΚΕΔ αποφάσισε ορισμό διαιτητών από την Ένωση Ζακύνθου.

Μάλλον ο μόνος λόγος αυτής της απόφασης είναι η επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των σωματείων σε μια περίοδο απόλυτης αποστροφής των ανθρώπων από το κοινωνικό φαινόμενο του ποδοσφαίρου. Σε γήπεδα που κόβουν λιγότερα εισιτήρια από μια μικρή αίθουσα κινηματογράφου και σε ανθρώπους που πασχίζουν καθημερινά να στηρίξουν τον μαραζωμένο ερασιτεχνικό αθλητισμό και να συντηρήσουν την ήδη απεμπολημένη εικόνα της ρομαντικής εποχής του ποδοσφαίρου. Κύριοι της ΚΕΔ και υπεύθυνοι της ΕΠΟ, σας καλούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας τις ανάγκες των σωματείων και των ανθρώπων που υπηρετούν αυτά έστω και στο λυκόφως και του φετινού πρωταθλήματος».

karta antonis garden