Γ' Εθνική

Κι άλλες αποχωρήσεις από τον Ιωνικό

katsikis

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Τελικά δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του Σταύρου Ηλιόπουλου από τον Ιωνικό, αφού τον προπονητή της ομάδας ακολουθούν κι άλλοι.

 

Η ήττα από τον Αστέρα Βάρης και η αύξηση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Κισσαμικό στους 10 βαθμούς, έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα της Νίκαιας. Η αρχή έγινε με την παραίτηση του Ηλιόπουλου από την τεχνική ηγεσία, ενώ σειρά πήραν παίκτες με πρώτο τον έμπειρο Γιάννη Κατσίκη ο οποίος περνά την... πόρτα της εξόδου μετά από 8 μήνες παρουσίας στη Νεάπολη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό το περασμένο Νοέμβρη που τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις μήνες. Επέστρεψε στις αρχές Μαρτίου στο νικηφόρο ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά (3-2), όμως η ήττα από την Βάρη έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Ιωνικό στο οποίο βλέπουν ότι δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον Κισσαμικό και ξεκινούν την αποδεσμεύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στον Ιωνικό, λίγες μέρες πριν το ματς με τον Κισσαμικό (την Κυριακή στη Νεάπολη).

karta antonis garden