Γ' Εθνική

Συνεχίζεται το Ατρόμητος Π.-Πεύκη, δικαίωση για Γιούχτα

peuki-ao

Τη συνέχιση του αγώνα της 29ης αγωνιστικής του Ατρόμητος Πειραιά-Πεύκη αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στον Ατρόμητο Πειραιά επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ, ενώ αποφασίστηκε να παιχτεί κανονικά το δεύτερο ημίχρονο, σε ημερομηνία και ώρα που θα οριστεί από την Επιτροπή Γ’ Εθνικής. Το ματς αυτό είχε διακοπεί στο ημίχρονο, όταν άνθρωποι της αποστολής της Πεύκης είχαν δεχθεί επίθεση από …φουσκωτούς. Το αποτέλεσμα μέχρι τότε ήταν 0-0. Παράλληλα, απορρίφθηκε η ένσταση που κατέθεσε η Δόξα Βύρωνα κατά του Γιούχτα για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Απορρίπτει την από 13/ 5/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ κατά του σωματείου με την επωνυμία ΑΟΑ ΓΙΟΥΧΤΑΣ.

2. Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση (μεμονωμένο επεισόδιο στα αποδυτήρια). Επιβάλλει σ’ αυτό χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ. Απαλλάσσει το διωκόμενο σωματείο ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ από την αποδιδόμενη σ΄ αυτό πειθαρχική παράβαση (άρθρ. 21 παρ. 2,3 ΠΚ). Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή.