Γ' Εθνική

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

peuki-ao

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Στην ανακοίνωση της αποχώρησής της από το πρωτάθλημα προχώρησε η Πεύκη την Κυριακή

Μετά και την ήττα από τη Δόξα Βύρωνα, οι ελπίδες των «κυανόλευκων» για παραμονή μειώθηκαν. Η διοίκηση εξηγεί πως έφτασε σε αυτή την απόφαση, λόγω της αδιαφορίας των τοπικών παραγόντων, την αδιαφορία των φιλάθλων, αλλά και των παικτών, που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ενώ προβλημάτισαν με την αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Συγχαίρουμε δημόσια το φίλο σωματείο του Βύρωνα για την παλικαρίσια νίκη επιβίωσης που επέτυχε επί του σωματείου μας. Ανακοινώνουμε επίσημα την παραίτηση του Δ.Σ. και την οριστική αποχώρηση των ελάχιστων φίλων και χορηγών που στήριξαν την προσπάθεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, όπου η ομάδα μας είχε συνεχείς επιτυχίες.

Κλίνει ένας κύκλος και ελπίζουμε μελλοντικά να ανοίξει ένας άλλος ακόμα πιο επιτυχής με νέους ανθρώπους. Σε ό,τι αφορά την φετινή χρονιά, στην οποία η ομάδα μας υποβιβάστηκε και έχασε την κατηγορία, οφείλουμε να ομολογήσουμε την αποτυχία της διοίκησης μας. Παράλληλα, οφείλουμε να αναδείξουμε την προκλητική αδιαφορία των ποδοσφαιριστών μας. Αν δει κανείς το ρόστερ των ποδοσφαιριστών που παρέλασαν από την ομάδα μας φέτος, καταγράφονται τα εξής:

1. Ένας αθλητής από την Super League με συμμετοχές στην Super League ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ.

2. Δέκα αθλητές από ομάδες Football League

3. Δέκα αθλητές από ομάδες ΄Γ Εθνική

4. Δέκα αθλητές από την 'Δ Εθνική και 5 νέοι αθλητές μικρής ηλικίας

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί φάνηκαν ανίκανοι, ανάξιοι, δηλοί και προκλητικά αδιάφοροι και το πρόβλημα τους ήταν ότι δεν είχαν πρόβλημα. Επιθυμία δική μας είναι αυτοί οι αθλητές να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα με το σήμα του σωματείου μας. Ξεκινούμε ενέργειες προκειμένου η ομάδα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες για το μέλλον. Τέλος, οφείλουμε να "ευχαριστήσουμε" και το "φίλαθλο" κοινό της πόλης μας για την "θερμή υποστήριξη" στον αγώνα επιβίωσης που έκανε το σωματείο τους τελευταίους μήνες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: 7 εισιτήρια έκοψαν οι Πευκιώτες φίλαθλοι για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον κρίσιμο αγώνα με τον Βύρωνα. Με λίγα λόγια χωρίς φιλάθλους και χωρίς παίκτες με κίνητρο, δεν πάμε πουθενά. Για αυτόν τον λόγο, αποχωρούμε και ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και όλους αυτούς που αδιαφόρησαν για την προσπάθεια μας.

karta antonis garden