Γ' Εθνική

Τι 'χες Τίμο, τι 'χα πάντα! Άφησε τα Τρίκαλα για τη Λαμία

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Πάλι άνω κάτω τα έκανε ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος αποχώρησε από τα Τρίκαλα, για να αναλάβει τη Λαμία (στη θέση του Περικλή Αμανατίδη) η οποία μάλιστα τον ανακοίνωσε την Τετάρτη (12/2)! Σκληρή ανακοίνωση των Τρικάλων!

Λαμία και Τρίκαλα μάλιστα παίζουν στον ίδιο (3ο) όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τη Λαμία μάλιστα να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πάνω από την Κύμη. Αντίθετα, η πρώην πλέον ομάδα του Καβακά, τα Τρίκαλα είναι στην 6η θέση και στο -10 από τη Λαμία.

Ο Καβακάς είχε αναλάβει τα Τρίκαλα τον περασμένο Νοέμβρη και ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, μετά την Παναχαϊκή (από την οποία επίσης έφυγε με εντελώς επεισοδιακό τρόπο).

Εντυπωσιακή πάντως είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Τρίκαλα, άμα τη ανακοινώσει Καβακά από τη Λαμία! Απολαύστε την:

Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 είναι υποχρεωμένος να παραθέσει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν από την στιγμή που ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς ήρθε στην ομάδα μας μέχρι και σήμερα που ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει.
Μάλιστα μας είπε, όταν είχε έρθει, πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα μας για 1.5 χρόνο και γι’ αυτό μας έφερε και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο όμως ποτέ δεν υπεγράφη και μας είχε ζητήσει προφορικά εάν θα μπορούσε να πάει σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και του είπαμε πως είναι κάτι που θα το συζητήσουμε εάν προκύψει. Του ζητήσαμε χθες που επικοινωνήσαμε μαζί του να παραμείνει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα αλλά ο ίδιος είχε ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει σήμερα.

Ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς ήρθε στην ομάδα μας στις 19/11 και κοουτσάρισε για πρώτη φορά το σωματείο ματς στις 24 του ίδιου μήνα στο εκτός έδρας ματς με την Κύμη (0-0). Στις 10 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με την ομάδα μας. Την Τρίτη 11/2 ανακοίνωσε στη διοίκηση του σωματείου μας ότι αποχωρεί χωρίς να έχει γίνει κάποια προηγούμενη συζήτηση.

Πριν το ματς με τη Λαμία ο ίδιος ζήτησε από τη διοίκηση 3-4 μεταγραφές και αυτό έγινε πράξη. Μετά τη μεγάλη μας επιτυχία και τη νίκη, ζήτησε και ένα αμυντικό χαφ και μάλιστα μας ανέφερε πως αν αποκτηθεί και αυτός ο παίκτης, τότε η ομάδα μας θα βγει 100% γιατί ο ίδιος την πιστεύει πολύ.

Πριν το ματς με την Χαλκίδα ζήτησαν κάρτα πάγκου ο ίδιος και ο συνεργάτης του και ως δια μαγείας ο συνεργάτης του πήγε τα απαιτούμενα χαρτιά στην Ένωση, ενώ ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς δεν τα προσκόμισε ρίχνοντας το βάρος σε άλλους. Και έτσι στο ματς με τη Χαλκίδα δεν μπορούσε να είναι στον πάγκο της ομάδας μας. Στη συνέχεια και ξαφνικά χωρίς να καταλάβουμε ακόμη το λόγο, άρχισε να βγάζει πολλούς παίκτες της ομάδας μας ανίκανους και ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν πλέον και ενώ στην αρχή ο ίδιος τους πίστευε πάρα πολύ!!!
Μάλιστα ο ίδιος έριχνε συνέχεια τις ευθύνες αλλού (στη διοίκηση ή στους παίκτες) γιατί προφανώς ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς έχει το παπικό αλάθητο. Επίσης τον ενοχλούσε ο αγωνιστικός χώρος του προπονητικού κέντρου, όπως και το ότι δεν υπήρχαν πολλά άτομα από τη διοίκηση σε καθημερινή βάση στην προπόνηση!!!

Ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς εργάστηκε 83 μέρες στην ομάδας. Η αρχική συμφωνία ήταν να πάρει μέχρι το καλοκαίρι 22.000 ευρώ και 1.500 ευρώ για το σπίτι. Εξ αυτών πήρε σε 83 ημέρες 12.000 ευρώ και 640 ευρώ για το σπίτι.
Επομένως οι φήμες που διαρρέονται δεξιά και αριστερά ότι είναι απλήρωτος είναι ψευδής και μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας μας την Τρίτη τόνισε ο ίδιος πως πρέπει να επιστρέψει και λεφτά γιατί έχει πάρει περισσότερα!!!

Από την πλευρά μας ξέρουμε καλά το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με στόχο η ομάδα μας να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Επειδή πιστεύουμε στην ομάδα μας και δεν έχουμε ανασφάλειες και έχουμε μάθει στα δύσκολα, εμείς δεν βλέπουμε εφιάλτες στο δρόμο προς τις λεύκες και να είστε σίγουροι πως οι παίκτες μας θα απαντήσουνε μέσα στο γήπεδο…
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως αρκετοί παράγοντες και μάνατζερ που τον γνώριζαν πολύ καλύτερα από εμάς, έσπευσαν να μας ενημερώσουν και να μας προειδοποιήσουν από τη αρχή τη συνεργασία σας μας με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά για το σήριαλ που θα παιχθεί μέχρι και τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την ομάδας μας. Οφείλουμε να παραδεχθούμε πως δεν έπεσαν καθόλου έξω…

Και επειδή δεν μας αρέσουν οι συχνές ανακοινώσεις, νιώθουμε την ανάγκη προς ενημέρωση του κόσμου να ενημερώσουμε για την κατάσταση ως έχει γιατί απλά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!

karta antonis garden