Γ' Εθνική

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Λαυρίου

DSCN4967

Την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής παίρνει ο του Ολυμπιακός Λαυρίου μην έχοντας καμία πιθανότητα να παραμείνει στην κατηγορία. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Μιχάλη Τσίκλου, οι λόγοι που η ομάδα του καταφεύγει σε αυτή τη λύση είναι πολλοί.

 

Σύμφωνα με όσα είπε στην ιστοσελίδα a-sports.gr: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί. Για καθαρά λόγους υγείας δεν θα μπορώ να ασχοληθώ με την ομάδα για τους επόμενους μήνες. Θα μεταβώ στο εξωτερικό, μάλιστα, για μια επέμβαση και αυτό σημαίνει πως δεν θα έχω τη δυνατότητα να είμαι στη διοίκηση και κατ' επέκταση κοντά στο σωματείο. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε το σωματείο να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με δεδομένο πως δεν υπήρχαν ελπίδες παραμονής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει διάλυση. Το αντίθετο. Είναι μια κίνηση έτσι ώστε να παρουσιαστούμε του χρόνου δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Τα έξοδα, μάλιστα, μέχρι τέλους της χρονιάς, αν συνεχίζαμε, έφταναν τα 50.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, λοιπόν, θα μπουν στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν που θα μας βρει στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και όπου στόχος θα είναι να επιστρέψουμε στη Γ' Εθνική».

Για το ρόστερ, το μέλλον των ποδοσφαιριστών και τις ακαδημίες της ομάδας, τόνισε: «Για όσους παίκτες υπάρξει ενδιαφέρον θα παραχωρηθούν ως δανεικοί (με υποσχετική) μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτοί που δεν θα βρουν ομάδα θα μείνουν εδώ, θα γυμνάζονται κανονικά, αφού θα υπάρχει τόσο προπονητής όσο και επιτελείο. Εννοείται πως και οι ακαδημίες μας παραμένουν ως έχουν».

Και για την αυτοκριτική του: «Υπήρχαν λάθος επιλογές... Αν είμαστε όλοι καλά, με υγεία, θα επιστρέψουμε και είμαι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός Λαυρίου θα βρει το δρόμο του»…