Γ' Εθνική

Αφαίρεση 3 βαθμών και 2 ματς χωρίς θεατές σε ΑΕΚ και Αιγάλεω

g-ethnikiΑνακοινώθηκαν επίσημα οι καμπάνες της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στο Αιγάλεω-ΑΕΚ, επιβάλλοντας και στις δύο ομάδες αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Παράλληλα, οι ποινές συνοδεύονται από πρόστιμο, 2.500 ευρώ για την ΑΕΚ και 2.200 ευρώ για το Αιγάλεω. Παράλληλα, το Σίτι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 550 ευρώ για τα όσα είχαν γίνει στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών.

Αναλυτικά οι επίμαχες αποφάσεις:

Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά το μέρος της που αφορά στα εκτός του γηπέδου εκτεταμένα επεισόδια των φιλάθλων του Σωματείου Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ. Κηρύσσει, κατά τα λοιπά, πειθαρχικά ελεγκτέα τα ως άνω σωματεία. Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΕΚ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δυο (2) αγωνιστικές για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ δ του Π.Κ/ ΕΠΟ και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ γ,ε και ζ του Π.Κ/ΕΠΟ και συνολική χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ. Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δυο (2) αγωνιστικές για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ δ του Π.Κ/ΕΠΟ. Αφαιρεί από καθένα από τα ως άνω σωματεία ΑΕΚ και Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΑΙΓΑΛΕΩ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων πενήντα 550 ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Αιγάλεω-Ερμής Ζωνιανών, 8/12/2013).

karta antonis garden