Γ' Εθνική

Ανακοίνωσαν Καβακά τα Τρίκαλα

kavakas-poanaxaikh

 

Τα Τρίκαλα και η Γ’ Εθνική θα είναι ο νέος σταθμός για τον Τίμο Καβακά. Ο 41χρονος τεχνικός, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ομάδα τονίζουν το πέρασμά του από τον Πλατανιά «όπου και άφησε στη συγκεκριμένη ομάδα το δικό του στίγμα και κατάφερε με μεθοδική δουλειά να οδηγήσει τον σύλλογο της Κρήτης σε μεγάλες επιτυχίες.

 

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 καλωσορίζει τον Τίμο Καβακά, που από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο κ. Καβακάς αν και νέος προπονητής στα 41 του χρόνια έχει να επιδείξει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στις ομάδες που έχει εργαστεί έως τώρα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Βέροια το 2010 για να συνεχίσει στον Πλατανιά Χανίων όπου και άφησε στη συγκεκριμένη ομάδα το δικό του στίγμα και κατάφερε με μεθοδική δουλειά να οδηγήσει τον σύλλογο της Κρήτης σε μεγάλες επιτυχίες.

Έχει εργαστεί δύο φορές στην ΑΕΛ, μια ως βοηθός και μετέπειτα ως πρώτος, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κέρκυρα και εν συνεχεία εργάστηκε με επιτυχία στην Καλλονή. Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα της Παναχαϊκής τη φετινή χρονιά. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Ταξιάρχης.

Ο κ. Καβακάς θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 σήμερα το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη».