Νέοι Μινωταύρου

Από ένα ημίχρονο Ν. Μινωταύρου και Άρης Βουκολιών

Από ένα ημίχρονο είχαν το πρωί στο γήπεδο των Μουρνιών, Νέοι Μινωταύρου και Άρης Βουκολιών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο δεύτερο και το 1-1 ήταν έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης Βουκολιών ευτύχησε να χτυπήσει σε καίριο σημείο προς το τέλος του πρώτου μέρους και με δράστη τον Σεϊτανίδη λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του πήρε προβάδισμα στα αποδυτήρια με 0-1.

Γρήγορα ήταν όμως και η απάντηση των "πρασίνων", οι οποίοι έκαναν το 1-1 στο ξεκίνημα της επανάληψης με σκόρερ τον Μανουσάκη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αν και ακολούθησε πάνω από μισή ώρα, τίποτα δεν άλλαξε στο σκορ για τις δύο ομάδες. Ο Άρης παραμένει πάντα πρώτος με 19 βαθμούς, ενώ οι Νέοι Μινωταύρου ακολουθούν στην 3η θέση με 14.

Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Μπαντά-Ανεζάκης

Νέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Κασιμάτης, Λιοδάκης (46' Μπλούφας), Μαρακάκης, Μπικουβαράκης, Σακουάλος, Γιαννούλης (68' Παπασηφάκης), Ε. Μήτρου, Π. Μήτρου, Μανουσάκης, Καταλαργιανάκης, Κόκκοτας (64' Νταουντάκης)

Aρης Βουκολιών (Κυριάκος Γρηγοράκης): Καραπατάκης, Πατεράκης, Ουρούκου, Γαλάνης, Γωνιωτάκης, Κουτσικός, Χαρισάκης, Γεωργουσάκης, Τσένι (48' Νικολαντωνάκης), Δελάκης, Σεϊτανίδης (72' Τσαβαρής)

karta antonis garden