Νέοι Μινωταύρου

Το δεύτερο μέρος έκρινε το νικητή

Τη νίκη με 2-0 επί του Τάλω πήραν οι Νέοι Μινωταύρου, σκοράροντας στο δεύτερο μέρος, στο γήπεδο Μουρνιών, με τους φιλοξενούμενους από το 55’ να μένουν με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Κατσανεβάκη.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να προηγηθεί, κάτι το οποίο συνέβη, όμως, στο δεύτερο 45λεπτο.

Ειδικότερα, στο 50’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Σακουάλος ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Οι παίκτες του Γιάννη Πατεράκη κατάφεραν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, με τον Κόκκοτα με κοντινή προβολή, να "γράφει" το τελικό 2-0, στο 80’.

Οι φιλοξενούμενοι από το 55’ έπαιζαν με 10 παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Κατσανεβάκης και δεν υπήρχε διαθέσιμος ποδοσφαιριστής στον πάγκο, ώστε να τον αντικαταστήσει.

Διαιτητής: Αντωνίου

Βοηθοί: Παναγόπουλος-Τζιράκης

Νέοι Μινωταύρου (Γιάννης Πατεράκης): Μιχελάκης, Κασιμάτης (75’ Γερεουδάκης), Περδικάκης (50’ Μπλούφας), Μπικουβαράκης, Σακουάλος, Ντουλάκης (88’ Ζουριδάκης), Ξανθής, Γιαννούλης, Μανουσάκης, Κόκκοτας, Κουμιωτάκης (70’ Αποστολάκης).

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Νικολουδάκης, Γαλανάκης, Χωραφάκης, Ασβεστάς, Ποντικάκης, Μαρινάκης, Φανουργιάκης, Ταργζατζάκης, Παπαβασιλείου, Κατσανεβάκης, Ντερβίσι.